Λίγα λόγια για μένα

Γεννήθηκα το 1979 στην Αθήνα.

Σπούδασα μουσική στην Ελλάδα  και μουσικοθεραπεία στην Αγγλία. Εκπαιδεύτηκα επίσης στην εφαρμογή της Μουσικοθεραπείας σε πρόωρα βρέφη και τις οικογένειές τους στις Η.Π.Α.

Συνεχίζω τις σπουδές μου ως εκπαιδευόμενη στην Υπαρξιακή-Φαινομενολογική Ανάλυση και Ψυχοθεραπεία [Daseinsanalysis] και βρίσκομαι σε εποπτεία με τον Κώστα Γεμενετζή.

Είμαι Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών και υπήρξα εκπρόσωπός του στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Μουσικοθεραπείας.  

Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα ως μουσικοθεραπεύτρια στο ιδιωτικό μου γραφείο και σε επιλεγμένα πλαίσια.

Έχω συνεργαστεί με δημόσιες και ιδιωτικές δομές παρέχοντας συνεδρίες, βιωματικά εργαστήρια και εκπαιδευτικές/ενημερωτικές παρουσιάσεις για την μουσικοθεραπεία.

Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια, σεμινάρια και εργαστήρια σε σχέση με τη μουσικοθεραπεία και συναφείς επιστήμες στην Ελλάδα και τo εξωτερικό.

Πατώντας στους συνδέσμους μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές, τις συνεργασίες, ομιλίες/εργαστήρια και την επιστημονική μου δραστηριότητα.

 

Βασικές αρχές της πρακτικής μου

Η μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό και την επιλογή ασχέτως ηλικίας και διάγνωσης.

Η ουσιαστική αξία της θεραπευτικής σχέσης. Μέσα σε αυτή ο θεραπευόμενος νιώθει την αποδοχή, την ασφάλεια και την υποστήριξη που θα του επιτρέψουν να πειραματιστεί, να εκφραστεί, να φερθεί και να υπάρξει με νέους τρόπους, να επεξεργαστεί όσα τον βασανίζουν και ίσως τελικά να ανακαλύψει ένα νέο πιο πρόσφορο δρόμο.

Η εμπιστοσύνη στη μουσική ως ερέθισμα που κινητοποιεί και επηρεάζει, εργαλείο επικοινωνίας που συνδέει, μέσο που εκφράζει και εμπεριέχει σκέψεις και συναισθήματα.